Newsletter

Folleto Servatur

Envíanos tu foto

Servatur Terrazamar Suite & Sun Suite

Servatur Terrazamar Suite & Sun Suite har 306 leiligheter (9 av dem tilpasset for handikappede), og hver enkelt er på nesten 80 m2, hvorav 40 m2 er terrasser der man virkelig kan nyte vårt misunnelsesverdige klima. Når du har fått pakket ut og kommet til ro, vil du sette pris på leilighetens behagelige atmosfære, der vi har lagt vekt på en delikat og funksjonell innredning med duse farger og harmonisk dekor.

Leilighetene er utstyrt slik at du umiddelbart kan føle deg hjemme: telefon, eget soverom (dobbeltseng med latex-madrasser), stue med Tv apparat (parabolantenne), sovesofa og vifte i taket. Eget kjøkken utstyrt med praktiske og fine skap, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, to kokeplater, middagsservice, glass, bestikk, gryter og stekepanne m.m. Badet har dusj, elektrisk varmtvannstank, og hårføner. På terrassen har vi solsenger og parasoller.

Dette flotte anlegget består av tre avdelinger og ligger i ferieområdet i Puerto Rico som er verdenskjent for sitt gode klima.

Servatur Terrazamar Suite & Sun Suite ligger på solsiden av dalen og er bygget slik at man fra terrassene får en glimrende panoramautsikt utover hele Puerto Rico.

Maksimum 3 voksne og 1 barn (3 til 12 år) eller 2 voksne og 2 barn (3 til 12 år).

PRIS

Reconocimiento Thomas Cook 2008 Reconocimiento Thomas Cook 2009 Reconocimiento Sun Garden 2009