Newsletter

Folleto Servatur

Envíanos tu foto

Servatur Sun Suite Royal

Servatur Sun Suite Royal ligger på solsiden av dalen og er bygget slik at man fra terrassene får en glimrende panoramautsikt utover hele Puerto Rico.

Sun Suite Royal er en egen avdeling innenfor Terrazamar Sun Suite. Her har vi 48 oppgraderte leiligheter tilrettelagt for optimal komfort.

Vi tilbyr overnatting på Sun Suite Royal for de som ønsker litt mer bekvemmelighet under sitt ferieopphold. Leilighetene ligger i de høyere etasjene ved hotellet og gjestene her har tilgang til et eksklusivt bassengområde. I tillegg til egne solsenger på en privat terrasse har hver leilighet DVD-spiller, TV, safetybox, toastmaskin, kaffetrakter og hårføner til disposisjon. Da vi gjerne vil gi det ”lille ekstra” til gjestene våre utfører vi daglig rengjøring og skift av håndklær i tillegg til å gi ut morgenkåper og badehåndklær til strand- og bassengbruk. ”Som en gave fra hotellet gir vi våre gjester med direkte reservasjon en spesiell Velkomstpakke ved ankomst”.

Dette flotte anlegget består av tre avdelinger og ligger i ferieområdet i Puerto Rico som er verdenskjent for sitt gode klima.

Maksimum 3 voksne og 1 barn (3 til 12 år) eller 2 voksne og 2 barn (3 til 12 år).