Søknadskjema

Våre ansatte består av kompetente personer med ulik bakgrunn, kunnskaper og egenskaper. Vi er selskapets motor som administrerer på en innovativ og kreativ måte. Vår personalpolitikk er å ha de mest profesjonelle i staben og delta i deres personlige utvikling. Hvis du kan identifisere deg med våre verdier, og du er interessert i hotelladministrasjon, så foreslår vi at du blir med på laget vårt. Fyll ut din CV, og hvis du blir valgt ut så tar vi kontakt med deg. Når du har sendt CVen din vil den komme inn i vår database med den hensikt å kunne vurdere deg for fremtidige jobber i Servatur. Hvis du ønsker å slette eller endre informasjon om deg, så vær vennlig å sende en email om dette til: informatica@servatur.com.

Personlige opplysninger
Nåværende bosted
Kontaktinformasjon
Utdanning
Språk
NoneGrunnleggende AMiddels BMeget godt CMorsmål
Spansk
Engelsk
Tysk
Norsk
Svensk
NoneGrunnleggende AMiddels BMeget godt CMorsmål
Spansk
Engelsk
Tysk
Norsk
Svensk
Arbeidserfaring

Vennligst fyll inn i tekstboksen arbeidserfaring i kronologisk rekkefølge på følgende måte:
Startdato – Sluttdato – Stilling – Firma
Startdato – Sluttdato – Stilling – Firma
Startdato – Sluttdato – Stilling – Firma

I overensstemmelse med den organiske lov 15/1999 av 13. desember om personvern (LOPD), er Servatur ansvarlig for arkivet hvor opplysningene lagres og informerer om følgende:

Opplysningene vi etterspør som er av personlig art, vil blir værende i et arkiv som kun er for bruk i Servatur. Feltene som er merket med stjerne må fylles inn. Hvis dette ikke blir gjort vil man ikke kunne fullføre søknadsskjemaet. Vi gjør også oppmerksom på rettigheten til tilgang, rettelser, fjerning av og innvendinger mot dine personlige opplysninger ved å ta kontakt med atencionalcliente@servatur.com.