Newsletter

Folleto Servatur

Envíanos tu foto

Hotel Servatur Puerto Azul

Hotellet Servatur Puerto Azul er et tre-stjernes hotell som ligger mellom Amadores-stranden og Puerto Rico. Det er bygget på en klippe og har en privilegert beliggenhet mot Atlanterhavet. Stedet tilbyr en spektakulær utsikt.

Tomten er på 40.000 m2 og hotellet disponerer store fellesområder som blir tatt godt hånd om. Hotellet ble gjenåpnet i 2009 etter å ha gjennomgått en stor ombygging og oppussing. Da ble følgende nye områder laget: Et område for avslapning og med jacuzzi for voksne, med panoramautsikt over Atlanterhavet. I tillegg ble det laget to lekeområder hvor barna kan kose seg. Komplekset har 385 enheter, fullt utstyrt. Det er flere barer og en restaurant på området, hvor man kan smake de mest varierte retter, inkludert retter fra det kanariske kjøkkenet.

Servatur Puerto Azul disponerer to svømmebasseng (ett er klimatisert i vinterhalvåret), en stor solterrasse med solsenger, parasoller, et område for avslapping med jacuzzi, hager, områder for sport og to områder med leker for barn.

Vårt mål er å kunne tilby et sted hvor gjestene både kan får ro og ha det moro i romslige omgivelser med en ubeskrivelig utsikt. I tillegg til dette blir gjestene betjent av et menneskelig og profesjonelt team. Dette gjør at Servatur Puerto Azul er det ideelle stedet for å kunne nyte ferien til det fulle.

Free Wifi ("Tilbud")