Newsletter

Folleto Servatur

Envíanos tu foto

Servatur Montebello

I det populære feriestedet Puerto Rico ligger Servatur Montebello perfekt situert med en flott utsikt over tettstedet og stranden. Anlegget har hele ni etasjer. Her kan våre gjester se kanarisk planteliv typisk for tropeklimaet vårt og oppleve den hyggelige atmosfæren dette skaper for ferien Deres. I tillegg har leiligheter i første, andre og femte etasje egne planter på sine terasser. På denne måten kan våre gjester få oppleve et interessant utvalg av vegetasjonen fra Kanariøyene under sitt opphold på Servatur Montebello.

I Puerto Rico finnes et stort shoppingsenter, tennis og squash-baner, minigolf, lekeplasser og store parker med svømmebasseng. Puerto Ricos populære strand ligger 700 m fra hotellet, og her kan våre gjester delta i alle mulige typer vannsport, aktiviteter og båtutflukter.

Hotellet består av 114 leiligheter (44 studioer for 1-2 pers og 70 leiligheter med eget soverom for 3-4 pers), alle er romslige og pent dekorert med store terrasser og utsikt mot havet og/eller Puerto Rico dalen. Leilighetene er godt utstyrt og kjøkkenet har kjøleskap, vannkoker og alt utstyr De måtte trenge for et komfortabelt opphold.

Studioleilighet Maksimum 2 voksne
Vanlig leilighet Maksimum 2 voksne og 1 barn (3 til 12 år) eller 2 voksne og 2 barn (3 til 12 år).